Македонија | 18.04.2021 - 16:46
24 пациенти ја загубија битката со коронавирусот во изминатото деноноќие. Најмладиот пациент кој почина од болеста е на...
Македонија | 18.04.2021 - 15:40
Со 113 гласа „За“ пратениците ги донесоа трите закони од петтиот пакет економски мерки за помош на граѓаните и фирмите...
Македонија | 18.04.2021 - 12:43
Пратеничката Бисера Костадиновска Стојчевска од СДСМ преку Фејсбук најави дека иако позитивна на Ковид таа денеска ќе...
Македонија | 18.04.2021 - 10:19
Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски вчера на гостувањето во централниот дневник на...